2nESO. Diseny i impresió 3D. Sketchup, OpenScad, FreeCAD i més TecnoVidal dijous, 30 de març del 2017 1 Comment


Dins de l'apartat Creació d'objectes en 3D, anem a treballar amb diversos programes.

El primer programari que utilitzarem és SketchUp, es tracta d'un programa molt potent i prou senzill d'utilitzar, amb ell començarem la nostra primera incursió al disseny amb 3 dimensions.
 Descarregar
Per a utilitzar-lo a casa podeu descarregar-ho polsant sobre la imatge, la versió SketchUp Make es gratuïta.

my sketchupTambé hi ha una versió del programa que funciona online i tot i que encara esta en fase beta (pot tindre errors) és prou funcional, això sí, només està en anglés.

En primer lloc visualitzarem uns videotutorials del Curs de Google SketchUp del Professor Fernando Martínez Moya.

Una vegada vistos els 4 primers vídeos i realitzades les pràctiques de la cadira i la taula que apareixen en ells, i amb les ferramentes que heu aprés, vos plantege com a activitat per a casa la realització del següent armari.
Armari
Ací vos mostre com ha de quedar i les seues mesures principals, per al grossor de les fustes he utilitzat 20 mm.



Si polseu sobre la imatge podeu veure el disseny en 3 Dimensions com si estiguéreu a l'editor de SketchUp. També es pot descarregar des del repositori de SketchUp, però si ho feu així serà copiar i no tindrà qualificació ;)

 Google DrivePer a entregar el disseny heu de pujar el vostre arxiu de SketchUp anomenat amb els vostres noms i cognoms a la carpeta compartida de Google Drive.
per Antonio Vidal

Antonio Vidal es professor de Tecnologia. És un autodidacta convençut, apassionat per la tecnologia, la programació, la robòtica i el món MAKER.

Segueix-me al Twitter |

1 comentari :