3rESO. Ardu5. Introducció a la programació de maquinari Lliure amb Arduino. TecnoVidal dilluns, 11 d’abril del 2016 No Comment

Per enllaçar el tema d'electrònica amb la programació de plaques de maquinari, anem a fabricar un circuit electrònic: ARDU5, que podrem connectar a una placa d'Arduino i controlar mitjançant la programació per programari de la placa; Tot Gràcies al Profe García. També Aci.

Primer, anem a fabricar la placa electrònica, per això utilitzarem l'esquema del circuit elèctric obtingut del web de Ardu5, de l'apartat: descarregar circuit imprès de Ardu5 en pdf.
El procés de fabricació de la placa el podem observar en el següent vídeo.


Un cop tinguem la placa de circuits comença el muntatge de components, per a això podem seguir els següents vídeos i esquema de connexions.
1. Introducció a Ardu5.

  2. Muntatge de components.

3. Soldadura i prova.



Després després, realitzarem les pràctiques proposades en els següents vídeos:
Ací hi són les descàrregues dels diferents arxius que necessitarem:  
Licencia de Creative Commons
Ardu5 by El Profe García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento 4.0 Internacional License. Creat a partir de l'obra en http://www.ardu5.com/.
per Antonio Vidal

Antonio Vidal es professor de Tecnologia. És un autodidacta convençut, apassionat per la tecnologia, la programació, la robòtica i el món MAKER.

Segueix-me al Twitter |

No Comment