4tESO. Programació i Robòtica. Ja ha arribat l'hora del codi. TecnoVidal diumenge, 24 d’abril del 2016 No Comment


Amb la tendència actual de compartir, sorgixen milions de projectes amb l'únic interés d'ajudar els altres. En tot àmbit hi ha un grup de persones disposades a col·laborar per ajudar a tot aquell que ho necessite.

Una d'estes idees va sorgir de la necessitat que les noves generacions es motivaren a programar i així adquirir un nou llenguatge molt necessari per a expressar-se avui dia...

La pàgina web és code.org i entre les seues moltes iniciatives va nàixer la de crear un esdeveniment global per a potenciar la programació. El van cridar “L'Hora del Codi" i una infinitat de persones a tot el planeta es van sumar a l'esperit de desenrotllar l'interés per programar.

A continuació vos propose una sèrie de Webs amb diferents tipus de “L'hora de Codi” perquè vos familiaritzeu amb senzilles formes de programar per mitjà de blocs, és aconsellable seguir l'ordre, però a partir del primer enllaç podeu investigar i practicar amb la que vos parega més atractiva o interessant...

Com veureu, la temàtica és lúdica, variada i enfocada a l'entorn dels jocs.

per Antonio Vidal

Antonio Vidal es professor de Tecnologia. És un autodidacta convençut, apassionat per la tecnologia, la programació, la robòtica i el món MAKER.

Segueix-me al Twitter |

No Comment